sep 12, 2016 Naše realizácie 0 komentárov

Kreatívne nápady skrášlia Váš interiér

Každého človeka veľmi výrazne ovplyvňuje okolie v ktorom žije, pracuje a kde trávi svoj voľný čas. Platí to v pozitívnom, ale aj negatívnom zmysle. Pracovné prostredie si väčšinou nevyberáme, je dané. Výnimkou je len vlastný biznis, ktorý umožňuje vytvoriť podmienky „ušité“ presne pre nás. Vo vlastnom byte si však môžeme zariadenie a všetky doplnky prispôsobiť svojmu štýlu. Je to len jedna časť, ktorá vplýva na celkovú atmosféru domácnosti. Hlavnú úlohu zohrávajú ľudia a vzťahy medzi nimi. V našej spoločnosti sa spolu s majiteľmi snažíme zabezpečiť estetické prostredie v ich domácnosti.

Kreatívne nápady skrášlia Váš interiér

Girona v tomto interiéri je súčasťou veľmi kreatívneho celku. Dominantou je práve rohová sedacia súprava. Roh je tvorený veľkým operadlovým oblúkom opticky zväčšujúcim priestor na sedenie. Ďalšou inovatívnou myšlienkou, ktorá vás zaujme na prvý pohľad je grafický nápad na stene za sedačkou. Je tvorený jednoduchými kvetmi okrovej a bledej farby. Do ich stredu sú vsadené tri nástenné lampy. Majú najmä praktickú funkciu. Sedačka je pomerne masívna vďaka širokým operadlám a podrúčkam, ktoré sa smerom dolu zľahka zužujú. Nasadajú na drevené nohy, ktoré spolu s kostrou zaručujú stabilitu a pevnosť súpravy. Farebne sú takmer identické s plávajúcou podlahou. Poťahová látka je béžovo-hnedý textilný materiál. Veľmi precíznu a presnú čalúnnickú prácu je vidieť na prvý pohľad.

Celý interiér je ladený do hneda. Koberec je možno viac šedý, ale spolu so sedačkou tvorí esteticky príťažlivú kompozíciu.

Gironu môžeme vyrobiť aj v koži, koženke alebo v inom farebnom prevedení. Bude to presne podľa vášho priania. Použité materiály sú prvotriednej kvality, takže určite budete spokojní.