okt 10, 2016 Naše realizácie 0 komentárov

Pohovka, ktorá rozjasní Váš byt

Nie príliš veľká, ale variabilná, s jemnými líniami a precízne vypracovaná. Taká je pohovka Lauf v tomto bytovom priestore. Majiteľ si vybral jasnú ružovú farbu, ktorá v bielohnedom interiéri pôsobí živo, jasne a radostne. Vytvára pozitívne prostredie a navodzuje optimistickú atmosféru. Interiérové farby sú skôr pokojné, jemné, ale sedačka prináša do tohto priestoru život a elán.

Pohovka, ktorá rozjasní Váš byt

Lauf je typ sedacieho nábytku pre každého. Nemá príliš výrazné prvky, ktoré by mohli niekoho vyrušovať, ale je uhladená, pohodlná a praktická.

V tomto byte sú hneď dve. Ich kombinácia je veľmi dobrý nápad. Sú umiestnené oproti sebe, oddeľuje ich nenápadný konferenčný stolík s poličkou na odkladanie malých vecí. Je vytvorená pekná oddychová zóna, ktorú domáci zrejme už ocenili. Bledohnedý tón charakterizuje každý kus nábytku. Dokonca aj plávajúca podlaha je prispôsobená prevládajúcemu odtieňu. Je síce tmavšia, ale o to krajšia. Pohovka patrí medzi menšie typy, je však dostatočne priestranná na to, aby poskytovala komfort pri sedení. Sedadlá nie sú rozdelené prešitím, takže každý môže pohodlne sedieť. Zaujímavým prvkom sú šikmé podrúčky. Sú nielen príjemné pre ruky, ale zvyšujú aj estetickú hodnotu tohto nábytku. Drevená kostra spolu s pomerne širokými nábytkovými nohami zaisťujú stabilitu. Pohovka ma zabudovaný mechanizmus na spanie a úložný priestor. Sú to praktické funkcie, ktoré využije každý zákazník. V byte sa vytvorí rezerva jedného lôžka naviac, prípadne priestoru, ktorý sa dá využiť rôznymi spôsobmi. Poťahová látka je veľmi kvalitná textília, ktorá znesie aj pokusy kreatívnych detí. A to všetko bez poškodenia a následkov. K dispozícii však máme aj iné materiály a rôzne farby.

Lauf v tomto byte je „pastva pre oči“. Skutočne zážitok. Sme radi, že sme mohli priniesť radosť a spokojnosť majiteľom.